'Biz Halkımızdan 31 Mart 2019'A Kadar Yetki Aldık'

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhannetin Kocamaz:'Biz halkımızdan 31 Mart 2019'a kadar yetki aldık. O yetkiyi hiçbir inkıtaya uğratmadan sonuna kadar sürdüreceğiz'

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhannetin Kocamaz, "Biz halkımızdan 31 Mart 2019'a kadar yetki aldık. O yetkiyi hiçbir inkıtaya uğratmadan sonuna kadar sürdüreceğiz"" dedi.

Kocamaz, belediye tarafından kalite ve yönetim çalışmaları kapsamında İçel Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen "tanıma, takdir ve ödül töreni" programında yaptığı konuşmada, belediyelerde yapılan her işin vatana verilen bir hizmet olduğunu söyledi.

Başarılarına baktıklarında doğru adımlar atarak ilerlediklerini gördüğünü aktaran Kocamaz, ulusal ve uluslararası alanda birçok projeye imza attıklarını anlattı.

Kocamaz, belediye olarak "insan" odaklı çalıştıklarına vurgu yaparak, "Biz halkımızdan 31 Mart 2019'a kadar yetki aldık. O yetkiyi hiçbir inkıtaya uğratmadan sonuna kadar sürdüreceğiz. İçel halkına en iyi hizmeti vererek, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yarının sahibi Allah. Yarın ne olacağını kestirmemiz bugünden zor. Herkes bir tahmin yapabilir. Herkes bir şeyler konuşabilir ama yarına gelmeden bir sonuca varmak mümkün değildir." diye konuştu.

Bugüne kadar vatana, millete, milli ve manevi değerlere sahip çıktıklarının altını çizen Kocamaz, bu uğurda verdikleri mücadele neticesinde çok zorluklar yaşadıklarını kaydetti.

Kocamaz, girdikleri her mücadelede sonuca ulaştıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

"İçel Büyükşehir Belediyesi bugün her siyasi düşünceden, her kökenden, kentin her noktasındaki insanlar tarafından takdir ediliyorsa, inanın bu sadece Burhanettin Kocamaz'ın başarısı değil. Gönül birlikteliği yaptığımız bütün arkadaşlarımızın aynı hassasiyetle olaya yaklaşmasından kaynaklanmaktadır. Biz Allah'ın verdiği bu ömrü, bu milletin, halkın, kentin, ülkenin ve yüce Türk milletinin menfaatleri doğrultusunda, onların hayatını kolaylaştırmak, geleceğe daha güvenle bakmasını sağlamak ve gerçekten samimi bir toplum oluşturmak için yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadarki tüm hizmetlerimiz için tüm personelimize teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından belediye personellerine sertifika ve ödülleri verildi.

Kaynak: AA