Milletvekilleri Demir Ve Gökcan, Pakdemirli'yi Ziyaret Etti

AK Parti Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaretlerinde Muğla'daki Bakanlık yatırımlarına ilişkin görüşme yaptı Görüşmelerde Muğla merkezi ve çevresindeki yerleşim yerlerinin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak Sandras İçme Suyu Projesi'nin 2019 yılı yatırım programına konulması ile Seydikemer ilçesindeki Seki Barajı'nın yapım çalışmalarının devam ettirilerek hizmete alınması konuları Bakan Pakdemirli'ye iletildi.

AK Parti Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ederek, Muğla'daki Bakanlık yatırımlarına ilişkin görüşme yaptı.

Ziyarete milletvekillerinin yanı sıra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey de katıldı.

Muğla ve ilçelerindeki yatırımları görüşen AK Parti milletvekilleri, yapımı süren ve planlanan projeleri Pakdemirli'ye aktardı.

Milletvekilleri, Muğla merkez ve çevresindeki yerleşim yerlerinin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak Sandras İçme Suyu Projesi'nin 2019 yılı yatırım programına konulması ile Seydikemer ilçesindeki Seki Barajı'nın yapım çalışmalarının devam ettirilerek hizmete alınması konularını Bakan Pakdemirli'ye iletti.

Ziyarette, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin sınırları içinde bulunan orman alanlarının kira bedellerinin de yeniden değerlendirilmesi, Güllük Mahallesi'nde faaliyet gösteren su ürünleri yetiştiricilerinin de sorunları Bakan Pakdemirli'ye iletildi.

Demir ve Gökcan, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'yi 3-4 Kasım'da Milas'ta 5'incisi gerçekleştirilecek Zeytin Hasat Şenliği'ne davet etti.
Kaynak: AA