Midyat'ta Altyapı Arızaları Hızla Giderilecek

Mardin Büyükşehir Belediyesinin, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarında meydana gelen tıkanıkları hızla açmak üzere bünyesine kazandırdığı kombine kanal açma aracı Midyat ilçesinde hizmete girdi.



Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) Midyat Şube Müdürü Tarık Şimşek, yaptığı açıklamada, yeni kombine kanal açma aracının Midyat ilçesinde hizmet vermeye başladığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman'ın talimatları doğrultusunda Midyat ilçesine hizmet vermek üzere yeni kombine kanal açma aracının hizmete girdiğini dile getiren Şimşek, araç ile daha kaliteli hizmet vereceklerini belirtti.

Aracın, önceki araçların 1 günde yapabildiği işi 1 saat gibi kısa bir zamanda tamamlayabildiğini ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Böylece hemşehrilerimize daha da kaliteli hizmet sunma mutluluğuna erişeceğiz. Araç ile arızaları, tıkanmalarını hemen vakit kaybetmeden çözeceğimize inanıyorum. Kombine kanal açma aracı ile bu kış ilçemizde oluşabilecek sel, su taşkını, kanalizasyon tıkanıklığı gibi sorunlara zamanında vakit kaybetmeden müdahale edebileceğiz. Böylece zamandan ve maliyetten kazanç sağlayacağız. MARSU ekiplerimizle birlikte Midyatlıların daha kaliteli hizmet görmesi için çaba sarf ediyoruz. 7 gün 24 saat servis hizmeti verebilecek şeklide çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Kaynak: AA