Doğu Anadolu Medya Temsilcileri, Nahçıvan'ı Ziyaret Etti

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu üyesi gazeteciler, Nahçıvan'da Azerbaycanlı meslektaşlarıyla buluştu.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonunun Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılan gazeteciler, Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne geçerek burada meslekdaşlarıyla bir araya geldi.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki basın meslek örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı, Iğdır Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde yapıldı.

Iğdır'da çeşitli temaslarda bulunan ve tarihi mekanları gezen gazeteciler, program kapsamına Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne de geçerek, burada Azerbaycanlı meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkan Vekili Feridun Fazıl Özsoy'un başkanlık ettiği heyet, yaptıkları görüşmeler sonucunda ortak çalışmanın yapılması kararına vardı.

Heyet, program kapsamında Nahçıvan Devlet Televizyonu ve Radyosu, Şerk Kapısı Gazetesi ve Nahçıvan Devlet Üniversitesi basın merkezi ile tarihi ve turistlik mekanları ziyaret etti.
Kaynak: AA