Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'da önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu ülkede etnik ayrımcılık yapan karşısında önce bizi bulur'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'da önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'da önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da Gençlik Festivali'nde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:


''Diyarbakır'a olan sevgimiz öyle lafla değildir. Biz, Diyarbakır'ı istismar etmek için değil imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalışıyoruz.

Türkiye bugün hem kendini savunmanın hem de geleceği inşa etmenin çabası içindedir. Hamdolsun her iki konuda da çok önemli mesafe katettik. Bölgemiz üzerinde hain emelleri olanların maşalığını yaparak bu halka hizmet edilemez.

Benliklerini 1 dolara Amerika'daki şarlatana satan FETÖ'cüler ve İslam adına Müslümanları katleden DEAŞ'lılar ile kendi halkına, kendi ülkesine kurşun sıkan bölücü teröristlerin hiçbir farkı yoktur. Adı ve iddiası ne olursa olsun, tüm terör örgütlerinin ipinin ucu aynı yere çıkar. Gezi'de amaç ağaç değildi 17-25 Aralık'ta dert hukuk değildi çukur eylemlerinde niyet hak değildi. 15 Temmuz'da gözetilen ülke değildi. Son ekonomik dalgalanmada işin aslı kur değildir. Milletimiz de bu gerçekleri görüyor. Bu ülkede etnik ayrımcılık yapan karşısında önce bizi bulur. Kendine başka kimlik arayan, kendine başka devlet arayan, yakın tarihte pek çok örneğini gördüğümüz gibi evini de yurdunu da ailesine de onurunu da kaybetmeye mahkum oluyor.'