Ödemiş'te Enflasyonla Mücadeleye Destek

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş'in yanı sıra Kiraz ve Beydağ ilçesinden de Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na desteklerin geldiğini bildirdi.

Başkan Eriş, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde döviz kurlarında yaşanan olağan dışı hareketlerin de etkisiyle enflasyon oranının yeniden çift hanelere çıktığını ifade etti.

Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamunun ne de tek başına özel sektörün yapabileceğini aktaran Eriş, şunları kaydetti:

"Sorumluluk ve görev hepimizindir. Özellikle vurgulamak isterim ki, bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa etkisi de o kadar büyük olur. Reel sektörden finans sektörüne, kamudan vatandaşlarımıza kadar, tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Sorumluluk ve görev hepimizindir. İnanıyorum ki, Ödemiş olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadele de etkin bir şekilde yer alacağız. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreci de geride bırakacağız. Hükumetimizin bu projesine destek olan tüm esnafları tebrik ediyorum. Kiraz ve Beydağ ilçelerimizden de destekler geliyor."

Kaynak: AA