Vali Yavuz'dan Başkan Tezcan'a Ziyaret

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Yavuz, eski Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Altınordu Belediye Başkanlığına seçilen Celal Tezcan'ı ziyaret eti.

Tezcan'a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yavuz, yapılacak olan çalışmalarda işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Altınordu Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Celal Tezcan'ın Altınordu Belediye Başkanı olarak seçildiğini anımsatan Yavuz, "Bu vesile ile Altınordu Belediye Başkanımız Celal Tezcan'ı tebrik ediyoruz. Bu dönem içerisinde başarılı çalışmaların yapılmasını diliyoruz. Biz de Valilik olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Yapılacak olan güzel çalışmalarda bize görev düştüğünde kapımız da gönlümüz de her zaman açık olacak." dedi.

Başkan Tezcan ise ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini ziyaret eden ve güzel dileklerde bulunan Vali Yavuz'a teşekkür etti.

Halka hizmet için birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu aktaran Tezcan, "Gücümüz ve enerjimiz yettiğince halkın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu süreçte sizlerin desteğine her zaman ihtiyacımız var ve bu desteği çok iyi hissediyoruz. Gayemiz bir hoş seda bırakmak, bu amaç için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. İşbirliği içerisinde çalışacağımız için mutluyum." diye konuştu.

Kaynak: AA