Tıbbi Ve Aromatik Bitki Sempozyumu İçin Son Başvuru Tarihi Açıklaması 16 Mart 2018

ATABDER Başkanı ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, 4. Uluslararası Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu için son başvuru tarihinin 16 Mart 2018 olduğunu söyledi.

Tıbbi Ve Aromatik Bitki Sempozyumu İçin Son Başvuru Tarihi Açıklaması 16 Mart 2018
Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Derneği (ATABDER) Başkanı Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, 18-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya’da bir otelde düzenlenecek olan 4. Uluslararası Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu’na (MESMAP-4) dünyanın yaklaşık 50 farklı ülkesinden tıbbi ve aromatik bitkiler konusunda çalışan bilim insanları ve uzmanların katılacağını söyledi.

Şekeroğlu, Türkiye’nin seçkin üniversitelerinden eczacılık, tıp, ziraat, orman, çevre, gıda ve diğer mühendislik, su ürünleri, biyoloji, kimya, veterinerlik, beslenme ve diyetetik alanlarında şifalı bitkiler konusunda birçok uzman da katkı sağlayacağı sempozyumu Türk Havayolları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı başta olmak üzere ulusal ve uluslararası düzeyde birçok resmi-özel kurum ve kuruluşun desteklediğini kaydetti.

Sempozyuma katılım için son tarihinin 16 mart 2018’e uzatıldığını belirten Şekeroğlu, "Uluslararası bilimsel otoriteler tarafından kabul gören, alanında dünyaca tanınan bilim insanlarının davetli konuşmacı olarak katılacağı ve akademik teşvik kapsamında değerlendirilen bu uluslararası bilim şenliğinde sunulacak bildirilerden seçilen bilimsel çalışmaların bir kısmı dünyaca tanınmış dergilerde basılacak. Sempozyuma katılımlar için son tarih 16 Mart 2018 olarak uzatılmıştır. Sempozyum ile ilgili bilgilere www.mesmap.org internet sayfasından ulaşılabilir" diye konuştu.

Kaynak: İHA