Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne Kitaplık Yaptırıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü içerisine "Al Götür Oku Getir" projesi kapsamında müdürlüğe gelen vatandaşların ve personellerin faydalanması için kitaplık konuldu.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü binasındaki birimlere işlerini halletmek için gelen vatandaşların ve emniyet personellerinin boş vakitlerinde kitap okuyabilmeleri için "Al Götür Oku Getir" projesi kapsamında bina içerisine kitaplık yaptırıldı.

Kitaplık ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, okumanın ne kadar önemli olduğunu ve ilk okumaya başlanan çağlardan itibaren okumanın öneminin anlatıldığını söylendi.

Günlük koşuşturmalar ve hayatın telaşı ile birçok insanın okuma eylemini gerçekleştiremediğini belirten Alper, şunları kaydetti:

"Adıyaman Emniyet Müdürlüğünde hemen giriş kata bir kitaplık kurmayı düşündük. Bu kitaplık içinde Adıyaman'ın yetiştirdiği değerli şairlerden Yakup Tosun kardeşimin daha önce 'Al Götür Oku Getir' proje şeklinde birçok faaliyeti vardı. Kendisine rica ettim ve böyle bir kitaplığı İl Emniyet Müdürlüğümüzde de kurduk. Çok kaliteli bir kitaplık oldu.

İçerisinden 100'den fazla kitap var. Bu kitaplıktan hem personelimiz hem de işleri için birimlerimize gelen vatandaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. Buradaki temel amacımız kitap okuma alışkanlığını daha da geliştirmek."

Kaynak: AA