Milletvekili Ünüvar Ve Sarı Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Fatma Güldemet Sarı, Çukurova ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahfesığmaz Mahallesinde konuşan Ünivar, 2019 yılında yapılacak seçimler için bugünden çok çalışmak gerektiğini belirtti.

Ünivar, AK Parti’ye verilen oyların, yeri geldiğinde Kudüs, Arakan, Suriye için yükselen bir ses olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin çok çalışan, vatandaşın problemlerinin çözümü için terleyen insanların partisi olduğunu ifade eden Ünivar, şöyle devam etti:

"Terlemeden terlemeye de fark var. Eskiden siyasetçiler vatandaşın problemleri ile ilgilendikleri için terlemezler. Vatandaşın problemi ile ilgilenmedikleri için onların karşısına çıktıklarında terlerler. Ben 11 yıldır milletvekiliyim. Hamdolsun bu süre içerisinde hiç başımı öne eğmedim. Yapamadığımız şeyler oldu, başaramadığımız işler oldu ama vatandaşa hiç yalan söylemedik, vatandaşı hiç kandırmadık, hiç aldatmadık. Asıl olan da budur. AK Parti çıtayı o kadar yükseltti ki vatandaş 'AK Parti yapar' diyor.

Bizler de onun için çok çalışıyoruz, çok uğraşıyoruz. Çünkü bizler, çalışmayı kutsal görev bilen hareketin mensuplarıyız."

Ünivar, 15-20 yıl önce hayali bile kurulamayan olayların, bugün AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bir bir gerçek olduğuna işaret etti.

Bütün dünyanın ekonomik bunalım yaşadığı geçtiğimiz yıl Türkiye ekonomisinin üçüncü çeyrekte yüzde 11 büyüdüğünün altını çizen Ünüvar, "Son yıllarda dünyanın en hızlı büyüyen ülkelerinden Çin yüzde 6, Hindistan yüzde 4 büyüdü. Bu dönemde Türkiye yüzde 11 büyüdü. İlk defa, uzun yıllar sonra büyümede Çin’i geçen bir ülke konumuna geldik. Bu az buz bir şey değildir." dedi.

Bugün bütün dünyada mağdur ve mazlumlar için sesini çıkaran tek ülkenin Türkiye, tek liderin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan Ünüvar, şunları kaydetti:

"Recep Tayyip Erdoğan bu gücü nereden alıyor? Bu gücü bir haktan alıyor, bir de halktan alıyor. Çünkü daima hakkın izinde, halkın yanında. Tanıdığınız Recep Tayyip Erdoğan gençlik yıllarından beri hep böyle. Bizler de onun ekibinde yer almaktan gurur duyuyoruz. O yüzden verdiğiniz oyu önemseyin.

Biz oy almak için çalışmıyoruz ama verilen oylar çok önemli. 'Kelebek etkisi' diye bir şey var.

Asya'nın steplerinde bir kelebek kanadını çırptığında bu New York’tan, Güney Amerika’dan hissedilir diye bir teori var. Siz zannetmeyin ki verdiğiniz oylar sadece Necdet Ünüvarmilletvekili, AK Parti'yi iktidar yapıyor. Aslında verdiğiniz o oylar, Kudüs için kükreyen bir ses, Arakan ve Suriye için yükselen bir ses oluyor. Yeri geldiğinde Fransa’da FETÖ’cü gazeteciye ayar veren bir ses oluyor."

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı da 16 Nisan referandumunda hayata geçirilen Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin ilk seçiminin 2019’da yapılacağını anımsatarak, "Bu seçimle birlikte Cumhurbaşkanımızı inşallah ikinci kez halkın oylarıyla cumhurun başkanı olarak seçeceğiz. O yüzden çok çalışmamız lazım." diye konuştu.

Kaynak: AA