Malatya Şoförler Ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu

Keskin, yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Keskin, güven tazeledi.

Odadan yapılan açıklamaya göre, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda yapıldı.

Genel kurulda mevcut başkan Keskin, bin 334 delegeden 821'inin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçime katılan diğer aday Mehmet Gönültaş 509 oy aldı, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Keskin, oy veren vermeyen herkesin başkanı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Gücümün yettiği kadar hem Malatya'ya hem de Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Türkiye'deki tüm esnaf ve sanatkar camiasına hizmet edeceğim. Esnaf camiasına hizmet etmek benim için en büyük şereftir. Hiçbir zaman yüzünüzü yere baktırmadım, yüzünüzü eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Bundan sonra da yapmayacağım. Şunu da söylüyorum, devletine, milletine, ezana, bayrağa ve esnafımıza düşmanların ise her zaman karşısında olacağım. Bana oy veren, vermeyen herkes benim esnafımdır, başımın üzerinde yeri vardır."

Keskin başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Bekir Kazıcı, Abdullah Altuntaş, İzzet Batur, Ali Aksoy, Mustafa Bulut, İdris Arslan, Ali Kızılca, Hamdi Cengiz, Muhlis Aydoğdu ve Beyzade Aslan yer aldı.
Kaynak: AA