Amasra Belediyesi'nden Tam Kadro Ziyaret

Bartın’ın Amasra ilçe Belediye Başkanı Emin Timur ve beraberindekiler, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı’yı ziyaret etti

Amasra Belediyesi'nden Tam Kadro Ziyaret
Amasra Belediye Başkanı Emin Timur; belediye başkan yardımcıları, müdürleri ile birlikte AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve AK Parti Bartın İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz’ı makamında ziyaret etti. İl binasında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Turhan Kalaycı ve İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz ile il ve ilçe teşkilatlarında görevli yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Amasra Belediye Başkanı Emin Timur İl Başkanı Turhan Kalaycı’ya il başkanlığı görevinde başarılar diledi.

Başkan Timur; "Başbakanımızın Binali Yıldırım Beyefendinin Katılımı ile gerçekleşen il kongremizde yaşanan coşku selinin ardından coşkulu bir şekilde görevinize başladınız. Yeni bir ekip genç dinamik bir ekiple il ve ilçe teşkilatlarında yönetimi oluşturduğunuzu görmekten son derece mutluyum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Amasra Belediye Başkanı olarak ben ve ekibim halkımızın bizlere göstermiş olduğu güven ve desteğe layık olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarınız da ve belediye olarak bizlerin çalışmalarında karşılıklı yardımlaşma söz konusu olduğunda bizler üzerimize düşen görevi şimdiden yerine getirmeye hazırız. İl ve İlçe Teşkilatları ve Başkanlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA