AK Parti Edirne İl Başkanı Akmeşe, Mazbatasını Aldı

AK Parti Edirne İl Başkanlığına seçilen İlyas Akmeşe, mazbatasını aldı.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile hafta sonu gerçekleştirilen kongrede Akmeşe, yeniden başkanlığa seçildi.

Akmeşe, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleriyle Edirne Adliyesine gelerek, Edirne Yüksek Seçim Kurulu memuru Kevser Köpük'ten mazbatasını aldı.

Başkan Akmeşe, burada yaptığı konuşmada, 6. olağan kongreyi coşkuyla ve yüksek katılımla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Partililerin kongreye büyük ilgi gösterdiğini anlatan Akmeşe, "Bu görevler bugün var yarın yok. Önemli olan bir şeyler yapabilmek. Biz de il başkanlığına talip olduk. Edirne'ye bir şeyler yapabilmek, Edirne'ye güzel bir iz bırakabilmek bizim bütün amacımız teşkilatlarımız olarak bu. Başbakanımızın huzurunda çok çalışacağımızın sözünü verdik. Teşkilatımızda bu inanç ve azim var." diye konuştu.

Edirnelilerin AK Parti teşkilatına güvenmesini isteyen Akmeşe, şunları kaydetti:

"Bizim Edirne'den başka gidecek yerimiz yok. Biz burada ne yaparsak Edirne'ye faydalı olacak. O hizmetler için biz buradayız. Kaldığımız yerden durmak yok yola devam. İnşallah iyi günler Edirne ve teşkilatımız için olacak. 2019'da çok önemli iki seçimimiz var. Birincisi yerel yönetimler, ikincisi de milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi. Edirne halkına sorarız, Edirne'de yaşamaktan şu anda mutlular mı diye. Edirne'deki belediyeciliği sorarız, mutlular mı diye. İnanın yüzde 80 yüzde 90'dan 'hayır' cevabı alacaksınız. Ama maalesef sandığa gelince böyle aksetmiyor. Bizim ilk önce bunu değiştirmemiz lazım. Edirne'de AK Parti olarak bu işi çözeceğimize inandırmamız lazım. Halk bize güveniyor ama maalesef sandığa gelince oyu bize vermiyor. Bunun nedenlerini araştırmamız lazım."

Kaynak: AA