Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, devlet hastanesinin toplum ruh sağlığı merkezini ziyaret etti.

Kaymakam Çimşit, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek ile birlikte merkezde incelemelerde bulunarak Başhekim Dr. İlhan Erkan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çimşit, yaptığı açıklamada, toplum ruh sağlığı merkezi hastalarının toplumdan dışlanması yerine onların sahiplenilmesi gerektiğini belirterek kurum olarak bu hastaların kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Başhekim Erkan ise, merkezin 2 yıl önce hasta kabul etmeye başladığını, kayıtlı olan hastalara bilgi ve rehberlik hizmeti verildiğini söyledi.

- Kurumlar arası koordinasyon toplantısı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörlüğü tarafından kurumlar arası koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Ömer Çimşit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan hizmetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Çimşit, yaptığı açıklamada, çalışmaların hızlandırılması, vatandaşların mağduriyet yaşadığı konularda mağduriyetin giderilmesi için koordinasyon sağlanarak kurumların birlikte eşgüdüm içinde çalışılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA