Kartepe Belediyesi Parklara Futbol Sahaları İnşa Ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler tarafından çalışması biten üç yeni mini futbol sahası hizmete girerken, diğer sahalardaki çalışmalar da bitme noktasına geldi.

Kartepe Belediyesi Parklara Futbol Sahaları İnşa Ediyor
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede spor yatırımlarına ayrı bir önem veriyor. 2014 yılından bu yana spor yatırımlarına büyük bir bütçe ayıran Başkan Üzülmez’in talimatı ile Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde parklara mini futbol sahası inşa ediyor. Çalışması biten üç yeni mini futbol sahası hizmete girerken, diğer sahaların çalışmaları da bitme noktasına geldiği öğreildi. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Kartepe Belediyesi yetkilileri, Kartepe Uzuntarla Mahallesi 33. Sokak Parkı’nda çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Park içerisinde 150 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları, 150 metrekare sert zeminler, kamelya, spor aletleri, 420 metrekare büyüklüğünde mini futbol sahası kuruldu öğrenildi. Kartepe Uzunbey Mahallesi Kirazoğlu Parkı ve Kartepe Uzunbey Mahallesi Gençlik Parkı’nda da çalışmaların tamamlandığını söyleyen yetkililer, iki parkta da mini futbol sahasının hizmete açıldığını ifade ettiler.

Spor yatırımlarının devam ettiğini açıklayan yetkililer, Sarımeşe Mahallesi, Ataevler Mahallesi’ndeki parklarda Maşukiye Futbol Sahası’ndaki çalışmaların devam ettiğini söylediler.
Kaynak: İHA