Kartepe Belediyesi'nden Personeline Asfalt Semineri

Kartepe Belediyesi, eğitim faaliyetleri kapsamında asfalt işinde çalışan personeline yönelik kaliteli asfalt dökümü konusunda bir eğitim semineri düzenledi.

Kartepe Belediyesi'nden Personeline Asfalt Semineri
Kartepe Belediyesi, personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri ile çalışanlarının iş hayatındaki başarısını arttırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü de, eğitim faaliyetleri kapsamında asfalt işinde çalışan personeline yönelik kaliteli asfalt dökümü konusunda bir eğitim semineri düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Araştırma Laboratuvarı yetkililerinden Dr. Yavuz Abut, Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerinde, “Asfalt Serme ve Sıkıştırma Uygulamaları” konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Abut, asfalt serilecek yolun yapısı, asfalt kazısında dikkat edilecek hususlar, asfalt serim öncesi yapılması gereken hazırlıklar, asfalt sıkıştırma uygulamaları, operatörler için dikkat edilmesi gereken hususlar konularında bilgiler atardı.

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban, Fen İşleri Müdürü Samet Vural ve asfalt seriminde çalışan personelin dikkatle takip ettiği seminerde Abut, katılımcıların sorularını da yanıtladı. Kocaeli’nde ilk defa bir ilçe belediyesinden seminer daveti aldığına dikkat çeken Dr. Abut, “İşine sahip çıkan ve seven bir ekibin iş disiplinini önemsemesi beni ayrıca mutlu etti. Bu etkinliğe tam kadro katılım sağlayan Kartepe ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Balaban, Başkan Hüseyin Üzülmez’in, iş hayatında başarıyı yakalamak adına eğitim seminerlerini önemsediğine dikkat çekerek, “Geniş bir coğrafyaya sahip ilçemizde belediye hizmetlerinin sağlanmasında görev alan personelimizin geliştirilmesi, bilgilerinin güncellenmesi başkanımızın öncelikleri arasındadır. Bu kapsamda çeşitli iş kolunda çalışan arkadaşlarımızın eğitimlerine de yeni yıl ile birlikte hız verdik. Birlik ve beraberlik içinde, uyumlu bir çalışma ortamında yaşanan iş başarısının Kartepelilere hizmet olarak yansıyacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA