AK Parti Akseki Teşkilatında Görev Bölümü

AK Parti Akseki ilçe teşkilatında görev bölümü yapıldı.

AK Parti Akseki İlçe Başkanı Ahmet Güngör Erk'in yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan Veysel Demir ve yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımını yaptı.

2004-2014 arasında iki dönem İl Genel Meclis Üyeliği de yapan ve ilçe başkanlığına Eylül ayında atanan Veysel Demir başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirildi.

İlçe teşkilat binasında yapılan toplantıda konuşan ilçe başkanı Veysel Demir, Akseki'de çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Demir, ilçe teşkilatı olarak şimdiden 2019 yılında yapılacak olan seçimler için çalışmaya başladıklarını belirtti.

Toplantının ardından yönetim kurulu üyeliğine seçilen isimler arasında görev bölümü yapıldı. Buna göre Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına Ekrem Özdemir, İlçe Teşkilat Başkanlığına Halis Lütfi Gündoğdu, İlçe Seçim İşleri Başkanlığına Tacettin Küçükbayır, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığına Sadettin Ünal, Sosyal Politikalar Başkanlığına Ali Onay, Yerel Yönetimler Başkanlığına Yaşar Karasoy, Ekonomi İşleri Başkanlığına Hüseyin Erdem, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Cemal Akça, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Ömür Çelikbilek, ilçe sekreterliği görevine ise Leyla Avcu getirildi.

İlçe yönetim kurulu üyeliklerinde ise Hasan Özcan, Mustafa Zorlu, Latif Eren ve Mehmet Özen'in görevlendirildiği bildirildi.

Kaynak: AA