Vali Kaban, Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Malatya Valisi Ali Kaban, daha önce sağlık sorunları yaşayan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan açıklamaya göre, Kaban beraberinde İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'a geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve cemiyeti ziyaret etmek istediklerini kaydeden Kaban, "Cemiyetimizde yerel tatlarla karşılanmak çok anlamlı. Malatya Valiliği olarak bugün yaptığımız bir toplantıda Akçadağ Kömbesi'ne coğrafi işaret belgesi almak ve marka tescili için çalışma yapıyoruz. Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz bu konuda çalışıyor. Bu vesile ile Akçadağ Kömbesi'ne coğrafi işaret belgesi alarak destek olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman, ziyaretlerinden dolayı Kaban'a teşekkür ederek, cemiyet hakkında bilgi verdi.

Karaduman, cemiyetin yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösterdiğini belirtti.

Ziyarette Kaban'a, Akçadağ ilçesine bağlı Kolköyü Mahalle Muhtarı Veysel Özkan ve Sakalıuzun Mahalle Muhtarı İhsan Turan tarafından hazırlanan Akçadağ Kömbesi ikram edildi.

Kaynak: AA