YTÜ Öğrencileri Ortaokul Öğrencilerine Destek Olacak

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Konseyi tarafından geliştirilen sosyal sorumluluk projesiyle, Keskin ilçesinde Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulu’na eğitsel destek sunulacak.

YTÜ Öğrencileri Ortaokul Öğrencilerine Destek Olacak
Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Konseyi iş birliği ile yapılacak olan sosyal sorumluluk projesinde paydaş okul Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulu olarak belirlendi. Projenin gerçekleşmesinde sponsorlardan alınacak destek ve geliştirmeye yönelik alanlar ile ilgili düzenlenen toplantıda katılımcılar öğrencilerin en uygun koşullarda eğitim görmesi için gerekli tüm çabaları gösterme niyetinde bulunduklarını belirttiler. YTÜ Öğrenci Konseyi’nin görüşmelerde bulunduğu sponsorlardan alınacak olan yapı işleri, kıyafet, kırtasiye ve ayniyat yardımı yapılacak. YTÜ Öğrenci Konseyi, yapılacak olan yardımlar ile ortaokul öğrencilerinin eğitim alma konusundaki eksiklikleri gidermek ve okul öğretmenleri ile gelen yardımların en iyi şekilde değerlendirilerek uzun vadede başarı olarak karşılığının alınacağını belirttiler. Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpleri’nin de katılarak çeşitli etkinlikler yapacağı projede müzik, görsel sanatlar ve tiyatro gibi sanat dallarını da içerecek gösteriler yapılacak. Ortaokul öğrencileri ile üniversite öğrencileri 29-30 Mart’ta Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde buluşacaklar.

Düzenlenen toplantıya; Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulu Müdürü Şaban Kutluca ve YTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı İlhami Taylan Albay, YTÜ Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı İhsancan Çetin, YTÜ Öğrenci Konseyi Temsilcileri Burak Oğuz ve Enes Erkol katıldı.

Kaynak: İHA