Esenyurt EMİTT'te Tanıtılıyor

Uluslararası ve bölgelerarası turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlamak için bu yıl 22’ncisi gerçekleştirilen EMİTT’te Esenyurt Belediyesi, standına ilgi devam ediyor.

Esenyurt EMİTT'te Tanıtılıyor
Esenyurt Belediyesi, uluslararası ve bölgelerarası turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlayan ve bu yıl 22’ncisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yerini aldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın 3’üncü gününde de ilçenin termal tesisleri ve parkları Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıtılmaya devam edildi. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de stantta vatandaşları karşılayarak ilçede bulunan spor merkezleri, devasa parklar, kültürel ve sosyal alanlar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Başkan Alatepe, vatandaşlarla sohbet ederken ziyaretçileri Esenyurt’un kaplıcalarına davet etti. Ayrıca standa kurulan termal su kaplıcası ise vatandaşların ilgi odağı oldu. Birçok vatandaş alanı yakından incelerken kaplıca ve termal tesisler hakkında stant yetkililerinden bilgi aldı.

“Parklarımızı, sosyal tesislerimizi gezebilirler”

Esenyurt’ta birçok projenin aynı anda gerçekleştirildiğini ilçedeki yeşil alanları arttırmak için sitelere bahçeler oluşturduklarını dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Biz yatırımı fazla olan bir belediyeyiz. Nüfusumuz İstanbul’un en yüksek nüfusu zannediyorum Türkiye’nin 3’üncü büyük nüfusuna sahibiz. 300 bin metrekareden aşağı olmayan en az 4 tane parkımız var buraları gezmelerini tavsiye ederim. Parklarımızı, sosyal tesislerimizi gezebilirler kamu binalarımızı görebilirler. Bir gün çıkalım büyük bir parkımızda kahvaltı yapalım, akşam termalde programımızı yaptıktan sonra ben ziyaretçileri yoldu ederim diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA