AK Parti Bursa İl Ve İlçe Kadın Kolları Toplantı Yaptı

AK Parti Bursa il ve ilçe kadın kolları kongrelerinin tamamlanmasının ardından yeni göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ve TBMM Adalet ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç'in ev sahipliğinde Merinos'taki Gölpark'ta toplantı yapıldı.

Gözgeç, geçen hafta yapılan il kadın kolları kongresinin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Hemşehrilerimiz akın akın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya geldi. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Afrin'e yönelik gerçekleştirilen harekatın başladığının günün ertesinde Bursa'dan tüm Türkiye'ye, dünyaya önemli mesajlar verdi. Güçlü Türkiye'nin güçlü kadınları, gençleri, velhasıl milletimiz, 'Dünya 5'ten büyüktür' diyen liderinin arkasındadır. Bu birliktelik ve güvenle tüm dünya mağdur ve mazlumlarının dualarıyla muzaffer olacağız inşallah."

Toplantıya, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu'nun yanı sıra il yöneticileriyle ilçe başkanları katıldı.

Kaynak: AA