Vali Güvençer'den Kurum Ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Ziyaret

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Manisa Orman İşletme Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü ve Yeşilay Manisa Şubesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerine ilk olarak Manisa Orman İşletme Müdürlüğü ile başlayan Vali Güvençer’i Manisa Orman İşletme Müdürü Mehmet Çaprazlı karşıladı.

Müdür Çaprazlı, çalışmaları ve 2018 yılı hedefleri hakkında Vali Güvençer’e bilgi verdi.

Buradaki ziyaretinin ardından İl Dernekler Müdürlüğüne geçen Güvençer, İl Dernekler Müdürü Tekin Güzel ve çalışan personele başarılar diledi. Müdürlüğün çalışmaları, 2018 yılı hedefleri ve Manisa’da faaliyet gösteren derneklerin projeleri hakkında bilgi verdi.

Vali Güvençer, son olarak Yeşilay Manisa Şubesini ziyaret etti.

Yeşilay Manisa Şubesi Başkanı Salih Fulcun, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele 2018 Yılı Eylem Planını aktararak bağımlılıkla mücadele konusunda okullarda öğrencilerin bilgilendirilmesi hakkında Güvençer’e bilgi verdi.

Vali Güvençer, bağımlılıkla mücadele konusunda birçok kurumun etkin olarak çalıştığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu mücadelenin toplumun her kesimi tarafından yürütülmesinin çok daha iyi sonuç vereceğini kaydetti.

Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Güvençer, fırsat bulduğu anlarda kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirterek, böylece kurum ve kuruluşları yerinde görüp, inceleyip, çalışan personel ile tanışma ve onları dinleme fırsatı bulduğunu belirtti.

Kaynak: AA