TEMA Vakfı Antalya Temsilciliği Açıldı

TEMA Vakfı Antalya İl Temsilciliği ofisi törenle açıldı.

Kepez ilçesi Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan temsilcilik törenine, TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili İbrahim Evrim, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kurum kuruluş temsilcilere, TEMA gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

TEMA Vakfı Genel Müdürü Akyol, törende yaptığı konuşmada, gücünü gönüllülerinden alan bir halk hareketi olan TEMA Vakfı'nın dünya görüşü, inancı, ne olursa olsun yüreği doğa sevgisiyle atan insanların buluşma noktası olduğunu söyledi.

Türkiye'nin dört bir yerinde TEMA Vakfı'nın 700 bin gönüllüsü bulunduğunu belirten Akyol, "Gönüllülerimizle birlikte birbirinden başarılı ve güzel işlere imza atıyoruz. Başta toprak olmak üzere doğal varlıkların korunması için yürüttüğümüz çalışmalarda daha çok gönüllünün desteğine ihtiyacımız var." diye konuştu.

Gönüllü ekiplerin hiçbir karşılık beklemeden var gücüyle durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Akyol, gönüllülere teşekkür ederek, Antalya'daki gönüllülere de başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim ise, TEMA Vakfı'nın ve gönüllülerinin en az kanı dökerek sınırları koruyan Mehmetçikler kadar şerefli, şanlı ve mübarek olduğuna inandığını ifade etti.

Evrim, Antalya'da yeni açılacak temsilciliğin de bu şerefe katkı sağlayacağı temennisinde bulundu.

Konuşmalardan sonra Akyol, Evrim, ve Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'a ve destekçilere teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA