Muğla'dan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Marmaris ilçesinde Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı üyeleri ve vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı’na bayraklarla destekte bulundu, Fetih süresi ve dualar okudu.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı üyeleri ve vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla bayraklı etkinlik düzenledi.

Vatandaşlar ve ocak üyeleri, otomobillerini bayraklarla donatıp sokaklarda bir süre gezdikten sonra Atatürk Meydanı'nda bir araya geldi.

"Vatan sana canım feda", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atan vatandaşlar, tekbir getirdi. Etkinlikte Fetih suresi okundu, askerlere ve şehitlere dualar edildi.

- "Afrin’e düğüne gider gibi gittiler"

Osmanlı Ocakları İl Başkanı Hüseyin Çakır, burada yaptığı konuşmada, Afrin'deki harekata katılan askerler için Allah’tan güç, sabır ve zafer diledi.

Çakır, "Afrin'e düğüne gider gibi gittiler. Biz de bu Mehmetçik, bu vatan sevgisi, bu millet iradesi varken zannetmesinler ki bizi alt edecekler. Derler ki ‘Sokaklara dökülelim’. Türkiye sahipsiz değil, vatan ve millet sahipsiz değil. Biz bu milletin iradesiyle ayaktayız.” dedi.

Harekata katılan askerlere sadece dua ile değil meydanlara çıkarak da destek olduklarını dile getiren Çakır, "Orada görev yapan askerlerimiz bizim canımız, her şeyimiz. Bu toplantımız onlara moral olur inşallah." diye konuştu.

Ocak üyeleri ve vatandaşlar, konuşmanın ardından dağıldı.
Kaynak: AA