Kaymakam Kılıç, Vatandaşlarla Buluştu

Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Kılıç, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehit Güvenlik Korucusu Rıfat Kaya Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Kılıç, ilçede yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, yürütülen operasyonlar için zafer temennisinde bulundu.

Operasyonların sürdüğünü anımsatan Kılıç, "Zeytin Dalı Harekatı çok önemli bir harekat. Devletimizin bütünlüğü ve bekası için çok önemli. Onun için dua etmek hepimizin boynunun borcu. Sadece camilerimizde değil imamlarımız aracılığıyla evlerimizde de Kur'an-ı Kerim okumayı bilen kim varsa okusun. Hatta ihtiyaç varsa Kur'an-ı Kerim dağıtabiliriz." diye konuştu.

Merkezde yapımı devam eden caminin tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Kılıç, şunları kaydetti:

"Okulların bahçesine 2-3 tane çim saha yapacağız. Ayrıca bir de yüzme havuzu projemiz var. Çarşı içi parke çalışması, alt yapı çalışmaları biter bitmez başlayacak. Işıklandırmayı da yenileyeceğiz. Köylerimiz için de KÖYDES 2018 programı yavaş yavaş netleşiyor. Muhtarlarımız taleplerini iletsin. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 2018 yılı yatırım yılı olacak. Karla mücadele için tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Kapalı köy yolumuz yok."

Konuşmanın ardından vatandaşlar merak ettiği konularla ilgili Kaymakam Kılıç ve kurum amirlerine soru sordu.

Kaynak: AA