Denizli'de Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

Pamukkale'de bir apartmandaki ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasınca görüntülenen hırsızlık zanlıları, kaldıkları apartta yakalanırken zanlıların 5 günde 8 hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apartmandaki ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasınca görüntülenen hırsızlık zanlıları, kaldıkları apartta yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Topraklık Mahallesi'ndeki 6 katlı apartmandan ayakkabı hırsızlığı şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerin yaptığı çalışmada, Altıntop Mahallesi'nde de spor ayakkabısı çalan zanlıların F.C.A, T.A, M.S.T, E.B.E. ve O.K. olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin, 18-22 Ocak tarihlerinde Sırakapılar Mahallesi'nde bir muhasebe bürosundan 3 bin lira para ve cep telefonunun çalınması, bir mali müşavirlik bürosundan cep telefonunun çalınması, bir avukatlık bürosuna hırsızlık amaçlı girilerek iş yerine zarar verilmesi, Atalar Mahallesi'nde bir iş yerine hırsızlık amaçlı girilerek iş yerine zarar verilmesi, Altıntop Mahallesi'nde cep telefonunun çalınması ile Fakülte-Çamlık dolmuşunda yolculuk yapan bir kişinin cüzdanının çalınması ve bankamatik kartından bin 900 lira çekilmesi olayını gerçekleştirdiklerini belirleyen emniyet ekipleri, zanlıları çalmış oldukları malzemelerle birlikte kaldıkları apartta yakaladı.

Yapılan çalışma sonucunda 8 hırsızlık olayı aydınlatılırken şüphelilerden T.A'nın 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan T.A, tutuklandı, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Hırsızlık anı kamerada

Topraklık Mahallesi'nde bir apartmandaki ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasınca görüntülenen zanlılardan 2 kişinin, apartman sakinlerine ait ayakkabıları giyerek denedikten sonra kendilerine uygun olanları çantalarına koymaları yer alıyor.
Kaynak: AA