Konyaaltı'na 2 Yeni Kapalı Pazar

Uncalı ve Hurma mahallelerine iki yeni kapalı pazar yeriyle ilgili protokol yapıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı ve Hurma mahallelerine iki yeni kapalı pazar yeriyle ilgili Antalya Semt Pazarcılar Odası ile protokol yaptı.

Konyaaltı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede 6'ncı kapalı semt pazarını Öğretmenevleri Mahallesi'nde hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, bölgeye yeni iki kapalı pazarı daha kazandıracak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı ve Hurma mahallelerine yapılacak olan kapalı semt pazarlarıyla ilgili Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ile protokol yaptı. Konyaaltı Belediyesinde yapılan protokole pazarcı esnafı da katıldı.

Başkan Böcek, Uncalı Mahallesi'nde 4 bin 201 metrekare büyüklüğündeki 20 bin 263 ada bir parsel arsa üzerinde imar planı tadilatı yaptıklarını ve burayı son derece modern ve kullanışlı pazar yeri olarak yeniden planladıklarını bildirdi. Hurma Mahallesi 277 Sokak'ta yer alan 4 bin 94 metrekare büyüklüğündeki 8 bin 880 ada bir parsel arsanın da yine kapalı pazar yeri olarak planlandığını ifade eden Böcek, bu pazar yerlerinin yapımı kararı için de belediye meclisinden tam destek aldıklarını kaydetti.

Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz de Böcek'e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve yeni kapalı pazarların en kısa sürede hizmete açılacağını bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası arasında gerçekleştirilen protokol töreni sonrasında en nizami ve hijyenik pazar tezgahı sahibine de plaketi takdim edildi. Konyaaltı'nda kurulan pazar yerlerinde çiçekçilik yapan Murat Dağ, en nizami ve hijyenik pazarcı seçildi.
Kaynak: AA