Vali Pehlivan'ın Kurum Ziyaretleri

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Defterdarlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Polis Evi'nde düzenlenen polislerin toplantısına katılan Vali Pehlivan, burada emniyet mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Mesleğin önemine işaret eden Pehlivan, "Güvenlik hizmetleri 7/24 esasına göre kesintisiz devam eden, sürekli pürdikkat olmayı, özveriyle çalışmayı gerektiren, ataleti, hatayı kabul etmeyen bir kamu hizmet alanı. Mevsim şartları itibarıyla trafik ekiplerimizin yoğunlukları biraz daha artıyor. Yollarda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak üzere görev yapıyorsunuz." dedi.

Pehlivan, trafik hizmetlerinin önemine de işaret ederek, "Ulaşım altyapı yatırımlarının büyük oranda artmasına, yolların standartlarının her geçen gün yükselmesine rağmen ülke genelinde maalesef trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Sizlerden isteğimiz denetleme görevinizi etkin şekilde yapmanız, bu konuda azami hassasiyet göstermenizdir." diye konuştu.

Vali Pehlivan daha sonra Bayburt Defterdarlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Defterdar Yüksel Ertekin ve birim müdürleriyle şubeleri dolaşan Vali Pehlivan, ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaynak: AA