Muş'ta EMITT-2018 Fuarı Öncesi Toplantı

MUŞ – Muş Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında, 22. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı nedeniyle bir toplantı düzenlendi.

Muş'ta EMITT-2018 Fuarı Öncesi Toplantı
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Mirze, Vali Yardımcısı Abdulkadir Okay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, Hasköy Kaymakamı Ahmet Özkan, Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, paydaş kurum temsilcileri ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Mevlüt Doğan katıldı.

Toplantıda, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılım planlaması ve yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu. Bu yıl 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuarda, Muş’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel marka ürünlerinin de tanıtılacağı ifade edildi.

Vali Yıldırım, İstanbul’da düzenlenecek EMİTT Fuarı ile Muş’un tanıtımına önem verileceğini, hazırlıkların yürütüldüğünü belirterek, "İstanbul’da düzenlenecek bu fuara paydaş ve katılımcı kurum kuruluşların yanı sıra tüm Muşlu hemşehrilerimizin de gereken ilgiyi göstereceğine kanaatim tamdır" dedi.

Kaynak: İHA