Terme Belediye Başkanı Kul Açıklaması

'İnşallah çocuklarımızın eğitimi için hep birlikte, dayanışma içinde birbirimize destek olarak, yavrularımızı daha güzel bir geleceğe taşıyacağız'.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "İnşallah çocuklarımızın eğitimi için hep birlikte, dayanışma içinde birbirimize destek olarak, yavrularımızı daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." dedi.

Kul, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ile Fatih İlkokulu’nda Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese katıldı.

Başkan Kul, okul müdürü Ahmet Ali Güneysu ve Okul Aile Birliği Başkanı İlmiye Diktaş, dernek yöneticileri Şerife Sarı, Emine Kuru, Şükriye illik, Selvi Eyi ve duyarlı tüm öğrenci velilerine teşekkür etti.

Kul, "Okul, eğitim denince her şey durur, akan sular durur. Geleceğimiz, çocuklarımız ve gençlerimiz düşüncesiyle bizler de elimizi taşın altına sokuyoruz. Okul ve aile dayanışmasının en güzel örneklerinden birini sergilediğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Kültürümüzün ve dinimizin temelinde yardımlaşma vardır. İnşallah çocuklarımızın eğitimi için hep birlikte, dayanışma içinde birbirimize destek olarak, yavrularımızı daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." dedi.
Kaynak: AA