AK Parti Efeler İlçe Başkanlığına Gülaştı Seçildi

AK Parti Efeler ilçe teşkilatında, Çağatay Gülaştı başkanlığa seçildi.

AK Parti Efeler İlçe Olağan Kongresi, Hidayet Sayın Kültür Merkezinde yapıldı.

Milletvekili Mehmet Erdem, kongrede yaptığı konuşmada, Efeler'de 2019 seçimlerinde, 90 bin oy almayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Efeler'de 27 bin üyemiz var. Bu kadar üyemiz olduğuna göre, toplamda 90 bin oy almamız gerekir. Referandumda 62 bin oy aldık. Önümüzdeki seçimlerde hedefimiz çok daha yüksek olmalıdır. Aydın'a bugüne kadar 18 milyarlık yatırım yaptık. Biz bal yapan arılarız. Bundan sonra da bal yapmaya devam edeceğiz."

Milletvekili Mustafa Savaş da Aydın'da 2019 seçimlerinde 2014'ten çok farklı bir sonuç çıkacağını ifade ederek, "Aydın'ın her yerini gezip vatandaşımızın nabzını ölçüyoruz. Türkiye'de en pahalı suyu, Aydın kullanıyor. Vatandaşımız sandıkta gerekli dersi verecektir. Aydın yerel hizmetler anlamında hak ettiği hizmeti 2019'dan sonra alacak." diye konuştu.

- "Aydın halkını hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız"

AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk de Aydın halkını hak ettiği, layık olduğu onurlu büyük hizmetlere kavuşturacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Bu bizim, yegane görevimizdir. Bu görevimizi yerine getirmek için gönüllere dokunmalıyız, partimizi anlatmalıyız. Güç ve gönül birliği içinde Aydınımızı kucaklayacağız. Kırmayacağız, dökmeyeceğiz, daha çok başarı için kollarımızı, gönüllerimizi vatandaşlarımıza daha çok açacağız."

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz'ün divan başkanlığında yapılan genel kurulda, konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi.

Seçimde kullanılan 202 oydan geçerli sayılan 158'inin de desteğini alan Çağatay Gülaştı başkanlığa seçildi.

Kaynak: AA