AK Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı

Çankırı'da AK Parti İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Celal Kaman, kongrenin ardından yeni yönetimle çalışmalara kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Kaman, 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlere, yarın seçim varmış gibi hazırlanacaklarını belirterek, "Partimizin her kademesinde görev yapan erdemli hareketinin neferleri değerli yol arkadaşlarım. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet şuuruyla her zaman olduğu gibi bundan sonra da istişare içerisinde olacak ve kutlu yürüyüşümüze birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde devam edeceğiz. Siyasi hayatımız boyunca partimiz ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olmaya devam edecektir." diye konuştu.

AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da 2018 yılının ilk toplantısını yaptıklarını vurguladı.

Bu yılın Türkiye için Çankırı, dünya için de Türkiye yılı olmasını dilediğini aktaran Akbaşoğlu, şöyle konuştu:

"Neler yaptığımızı anlatsak bugün yetmez. 170 kilometre köy grup yollarını sıcak asfaltla buluşturduk. Bu bir ilktir. Bunu hep birlikte yaptık. Ulaştırmadan sağlığa, eğitimden spora birçok alanda hizmetler ortaya kondu. Çankırı tarihinin en büyük yatırımı olan Devrez Kızlaryolu Barajı geçtiğimiz ay Orman ve Su İşleri Bakanımız tarafından temeli atılarak ilimize kazandırıldı. 450 milyon lira tutarındaki bu Çankırı tarihinin en büyük yatırımı. İnşallah 4-5 senede kendini amorti edecek ve yıllık zirai getirisi 101 milyon lira olacak. Su hayattır, yol medeniyettir dedik, yaptıklarımız hepimize hayat verecek."

Yapılan konuşmaların ardından, toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Belediye Başkan Vekili Durmuş Karataş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA