Başkan Karaosmaoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Eşliğinde Kartepe'yi Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Kartepe genelinde yapılan yatırımları inceleyip, okulları ziyaret etti.

Başkan Karaosmaoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez Eşliğinde Kartepe'yi Gezdi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ilçe genelinde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkanların ziyaretine Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek ve saha müdürleri de katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Üzülmez ilk ziyaretlerini Rahmiye Mahallesi’nde bulunan Halise Türkkan Ortaokulu’na yaptılar. Okulla ilgili bilgileri Okul Müdürü Barış Çivici verdi.

Okul içerisinde bilgisayar sınıfını ziyaret eden başkanlar burada öğrencilerden kodlama eğitimleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, “Allah yolunuzu açık etsin. Başarılar diliyoruz. Annelerinize babalarınıza çok selam söyleyin. Sizlerin başarılı olması bizim için çok önemlidir. Ülkesini, milletini seven bireyler olarak yetişmeniz bizim en büyük sevinç kaynağımızdır. Sizlerin başarısı bizleri sevindirir” dedi.

Ayrıca Başkan Karaosmanoğlu, Halise Türkkan Ortaokulu’nun çevresinin ağaçlandırılması talimatını verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve beraberinde ki heyet daha sonra Acısu Mahallesi’nde bulunan Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi’ni ziyaret etti. Okulla ilgili bilgiler Okul Müdürü Ömer Yılmaz tarafından verildi.

Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi spor salonunu ziyaret eden Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Üzülmez, karşılıklı masa tenisi oynadılar. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in son durağı Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Kompleksi oldu. Yapılan yatırım ve faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Üzülmez bilgi verdi.
Kaynak: İHA