Ece Erken, Gülben Ergen'e fena saydırdı

Ece Erken, Gülben Ergen ve Erhan Çelik arasında süren davaya isminin karıştırılmaya çalışıldığını iddia ederek ünlü sanatçıya çok sert tepki gösterdi.

Ece Erken, Gülben Ergen'e fena saydırdı
Ece Erken, Gülben Ergen'e fena saydırdı
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı yorumcusu Ece Erken, ünlü sanatçı Gülben Ergen'i topa tuttu.

GÜLBEN ERGEN İYİ BİR İNSAN DEĞİL

'Gülben Ergen'in iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum kötü niyetli olduğunu düşünüyorum' diyen Ece Erken, bu kadar insanın onu konuşması Gülben Ergen'e prim yaptırıyor ifadelerini kullandı. 

Ünlü sunucu 'Çünkü biz Türk halkı olarak çok vicdanlı bir halkız, ezilenin yanında olmuş bir halkız. Bu kadar kişi onun için kötü konuşuyor ya o yüzden 'yazık kadına üç çocuğu var' diyen bir kesim var' şeklinde konuştu.

HER TÜRLÜ REZİLLİĞİ YAPIP...

Yeni bir akım başladığını söyleyen Ece Erken 'Her türlü rezilliği yapıp sessiz kalmak asillik oldu... Türkiye'de bundan sonra her türlü rezilliği yapacaklar... Sen anneyim anneyim diye çıkıp da başka bir anneyi karalamaya çalışıyorsan bu vicdansızlıktır. Ben dün savcılıktaydım Gülben Ergen'in avukatına dava açtım. Avukatın çıkıp magazin figürü kötü bir kelime değil diyor sizin lugatınızda siz biraz genişsiniz! kötü bir kelime olmayabilir ama benim için kötü bir kelime. Ben paramı 20 yıldır sunuculuktan kazanan biriyim ifadelerini kullandı.