Afyonkarahisar Tanıtım Günleri'nde İscehisar Da Yerini Aldı

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun öncülüğünde İstanbul Maltepe'deki fuar alanında gerçekleştirilecek Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri'nde ilçe olarak tanıtım standı açtıklarını söyledi.

Başkan Çibik, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6- 10 eylül tarihleri arasında açık olacak İstanbul Maltepe Sahil Orhangazi Parkı'nda düzenlenecek Afyonkarahisar Tanıtım ve Turizm Günleri'nde, Afyonkarahisar'ın tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılacağını belirtti.

İscehisar ilçe standında İscehisar'ın doğal yapısı, kültürel değerleri ve mermer ürünlerin tanıtımının yapıldığını belirten Çibik, şunları kaydetti:

'İlçemizin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığımız bu etkinlik kapsamında İscehisar Belediyesi ve İscehisar Kaymakamlığı olarak standımızı açtık. İlçemizde faaliyet gösteren mermer el sanatları ustası esnaf kardeşlerimizin de tanıtım gününe katılımlarını sağladık. Stantlarımız ziyarete açıldı. Bu gün ise Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'nun katılımı ile resmi açılış gerçekleşecek. 5 gün sürecek olan tanıtım günleri boyunca her kesimden ziyaretçilerimizi bekliyoruz.'

Kaynak: AA