Darende Kaymakamı Zengince, Göreve Başladı

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, göreve başladı.

Eskişehir'in Beylikova İlçe Kaymakamı olarak görev yaparken son yayımlanan kaymakamlık kararnamesiyle Darende'ye atanan Zengince, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu toprakların İslam'la şereflenmesi ve yaygınlaşmasına vesile olan, İstanbul'un fethine manevi mimarlık eden Somuncu Baba'nın diyarında, himayesinde vazife almanın kendisi için büyük bir onur olacağını söyledi.

Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve çalışmak için ilçede olduğunu ifade eden Zengince, 'İmkanlarımız dahilinde en üst düzeydeki amirden bütün çalışanlarına kadar güzel hizmet etmek, insanlara yardımcı olmak en temel görevimiz olacaktır. Hayırlı olan, iyi olan şeyleri devam ettireceğiz. Kötü olanları, yapılmaması gerekenleri hep beraber bırakacağız. Darende için burada görev yapan yetkililerle el ele verip, iyi niyetle çalışacağız. İnşallah Darende için güzel işler yapmak nasip olur.' dedi.

Kaymakam Zengince'yi Kaymakamlık binası önünde daire amirleri karşılayarak, makam odasında hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaynak: AA