Tarlacı, Dinar'da Sosyal Yardımları İnceledi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tarlacı, devletin güçlü ve hep muhtaçların yanında olduğunu söyledi.

Tarlacı, Kurban Bayramı nedeniyle geldiği memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bakanlığının gerçekleştirdiği sosyal yardım projelerini inceledi.

Dinar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından prefabrik ev yaptırılan Cemil Tat'ı evinde ziyaret eden Tarlacı, Dinar'da boş durmadıklarını söyledi.

İhtiyaç sahibi muhtaç bir amcaya yaptırdıkları evin yapımını yerinde gördüklerini kaydeden Tarlacı, şöyle konuştu:

'Aile Sosyal Politikalar Bakanlığımızın gönderdiği ödenekle Dinar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla yaptırdığımız ev gayet güzel ve kullanışlı olmuş. Amcamız devletimize ve emeği geçenlere bolca dua ediyor. Ayrıca geçen aylarda Pınarbaşı Mahallesi'nde oturan hamallık yaparak evini geçindiren bir kardeşimizin yanan evini de yerinde gördük. Gerçekten muhtaç bir aile. Pınarbaşı Mahalle Muhtarımız Aziz Yılmaz ile birlikte inceledik. Bize gerekli müracaatları yapacaklar, bizde bakanlığımızdan gerekli desteği vereceğiz. Devletimiz güçlüdür ve hep muhtaçların yanındadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya da nerede olursanız olun ihtiyaç sahiplerine sahip çıkın talimatı vermiştir. Allah devletimize güç kuvvet versin.'

Kaynak: AA