Büyükşehir Belediyesi Ana Arterleri Deterjanlı Su İle Yıkadı

Daha temiz bir kent için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri bayram boyunca deterjanlı ve tazyikli su ile yıkadı.

Büyükşehir Belediyesi Ana Arterleri Deterjanlı Su İle Yıkadı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, daha temiz bir kent için yürüttüğü cadde, sokak ve kaldırımları deterjanlı ve tazyikli su ile yıkama çalışmaları devam ediyor. Kurban Bayramı nedeniyle ana arterleri bayram boyunca gündüz yıkayan ekipler, araç ve yaya trafiğinin aksamaması için de işlek caddelerde gece saatlerinde çalışmalar yürüttü. Arife günü ve Kurban Bayramı’nın 4 günü boyunca temizleme ve yıkama çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların bayramda sık sık ziyaret ettiği Mardinkapı, Şehitlik ve Yeniköy mezarlıklarının çevresini temizleyerek deterjanlı su ile yıkadı.

Ana arterler temizlendi

Mezarlıklardaki temizliğin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bağlar, Yenişehir ve Kayapınar’daki ana arterlerde de temizlik çalışması yürüttü. Yol süpürge araçlarının içindeki suya deterjan karıştıran ekipler, ana arterleri boydan boya deterjanlı suyla yıkayarak temizledi. Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir kent gece gündüz demeden temizlik çalışmalarına devam edecek.
Kaynak: İHA