'İBB 153'E 2'Nci Uluslararası Ödül

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dünyanın en prestijli iş yarışması olarak gösterilen ‘Uluslararası Stevie Great Employers Ödülleri’nde ‘işe alım ve oryantasyon eğitim programı’ ile dünya birinciliği kazandı.

'İBB 153'E 2'Nci Uluslararası Ödül
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB ) Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı 153 İstanbul Çağrı Merkezi’nde uygulanan işe alım ve eğitim çalışmaları ödülle taçlandırıldı. İş dünyasının uluslararası alandaki en önemli ödüllerinden ‘Stevie İş Ödülleri’nin üst kategorisi olarak adlandırılan ‘Stevie Great Employers Awards’ (En İyi İşverenler Ödülleri) gala töreni, New York’ta gerçekleştirildi.

Son 2 yıldır dünyanın en güçlü kurumlarının yarıştığı yarışmaya İBB 153 İstanbul, uzman sertifikalı eğitimlerin verildiği Çağrı Merkezi Akademi çalışmalarıyla katıldı.

İşe alım sürecinden itibaren tüm aşamaların çok yönlü değerlendirildiği ‘işe alım ve oryantasyon eğitim programı’, uzman jüri tarafından kategorisinde tek örnek proje olarak dünya birincisi seçildi. Çalışan özelliklerinin eğitim ve motivasyonel etkinliklerle en kapsamlı şekilde değerlendirilmesini, kurumsal aidiyetin yükseltilmesini ve uyum içinde başarıyı elde etmeyi içeren proje, daha önce de dünya çapında ödüle layık görülmüştü.

Oryantasyon sürecindeki çok yönlü değerlendirme modeline yer veren Çağrı Merkezi Akademi, 153 İstanbul Çağrı Merkezi çalışanlarına yönelik ‘Lider Yaratıcı’ profile ulaşmak amacıyla ve ihtiyaç analizleri doğrultusunda inovatif eğitim verdi. Akademi; oryantasyon, yenileme, yetkinlik ve motivasyon eğitimleri ve sertifikaya dayalı mesleki eğitimleri kapsıyor.

Bu yılki ‘Stevie Great Employers Awards’a dünyanın pek çok ülkesinden 500’ün üzerinde başvuru gerçekleştirildi.

Ödül almaya hak kazanan kurum, kuruluş ve profesyoneller iş ve eğitim alanında uzman 50’den fazla jüri üyesinin ortalama puanıyla belirlendi.
Kaynak: İHA