Vali Güzeloğlu, Merkez İlçe Kaymakamlıklarını Ziyaret Edip Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu merkez ilçe kaymakamlıklarını ziyaret edip, ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Güzeloğlu, Merkez İlçe Kaymakamlıklarını Ziyaret Edip Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı
Vali Güzeloğlu ilk ziyaretini Yenişehir ilçe kaymakamlığına yaptı. Burada Vali Güzeloğlu’nu Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, ilçe kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanları karşıladı. Karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçen Vali Güzeloğlu’na Yenişehir Kaymakamı Serdar Kartal, ilçenin genel durumu ve ilçedeki kamu yatırımları ile ilgili bilgi verdi.

Vali Güzeloğlu bir sonraki ziyaretini Sur kaymakamlığına yaptı. Sur Kaymakamı Bilal Özkan, ilçe kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanlarınca karşılanan Vali Güzeloğlu, kaymakamlık makamına geçti. Sur Kaymakamı Bilal Özkan, Vali Güzeloğlu’na ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Güzeloğlu daha sonra Kayapınar kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kayapınar Kaymakamı Dr. Ozan Balcı, ilçe kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanlarınca karşılanan Vali Güzeloğlu’na Kaymakam Dr. Ozan Balcı tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Vali Güzeloğlu, son olarak Bağlar kaymakamlığını ziyaret edip, Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan’dan, ilçede yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.
Kaynak: İHA