Evli Kadın, 6 Yaşındaki Oğluyla Kayıplara Karıştı

Adana’da evli ve iki çocuk annesi bir kadın, 6 yaşındaki oğluyla birlikte 8 gün önce kayıplara karıştı. Gözü yaşlı koca Hasan Bereket, fotoğraflarını durak, park ve halkın yoğunlukta olduğu yerlere yapıştırarak eşi ve oğlunu bulmaya çalışıyor.

Evli Kadın, 6 Yaşındaki Oğluyla Kayıplara Karıştı
Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde 22 Eylül Cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Hasan Bereket (37) 12 yıl önce ev hanımı Emine Bereket (31) ile evlendi. Bu evlilikten çiftin Tunahan (11) ve Çağatay (6) ismini verdikleri iki çocukları oldu. Çift mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürürken 100. Yıl Mahallesi’nden, bankadan kredi çekip ev aldı. Hasan Bereket daha sonra da arsa alım satım işlerine girdi. Ancak bu sırada 250 bin lira para kaptırdı. Bu nedenle evin kredisini ödeyemedi ve oturdukları eve de kredi çektikleri banka el koydu. Bu nedenle genç kadının psikolojisi bozuldu. Bu arada çift, 11 yaşındaki çocuklarını da yatılı bir yurda verdi. Geçtiğimiz hafta cuma günü de Hasan Bereket, sabah kalkıp her zamanki gibi işe gitti. Akşam eve geldiğinde ise eşinin ve 6 yaşındaki oğlunun olmadığını gördü. Annesini ve akrabalarını aradı ancak eşi ve çocuğunun onların yanına gitmediğini öğrendi. Bereket, sabaha kadar eşini aradı ancak bulamadı. Sabah mahalledeki kebapçı cuma günü saat 11.00 gibi kadını çocuğuyla birlikte giderken gördüğünü söyledi.

Bereket hemen polise giderek eşi ve çocuğu için kayıp başvurusu yaptı.

Motosiklet ile her yerde eşini ve çocuğunu arıyor

Bereket, çocuğunu ve eşini bulmak için onların birlikte fotoğraflarını bastırıp her yere yapıştırmaya başladı.

Motosikletiyle Adana’yı sokak sokak gezen Bereket, insanların en yoğun yaşadığı, park, durak, ve bulvarlara eşi ile oğlunun fotoğraflarını yapıştırdı. Bereket ayrıca parkları tek tek gezerek burada oturan vatandaşlara fotoğrafı gösterip bu iki kişiyi görüp görmediklerini sordu.

"Hayatlarından endişe ediyorum"

Bereket, cuma gününden beri aradıklarını ancak hala bulamadıklarını belirterek, "Bizim ev sorunumuz var, 250 bin liraya yakın para kaptırdık dolandırıcıya ve banka da eve el koydu. Eşim de buna kafayı taktı. Aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum ama ilaç kullandığı için canına kıyabilir yanında çocuk da var. O günden sonra hiç görüşemedik. Adana’da ne kadar park varsa afişleri yapıştırdık elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. 1 haftadır eşim ve çocuğum kayıp gerçekten çok zor, bütün akrabalarım burada ama onlar yok. Gittiğinden beri çocuğumun sesini duymadım. Eşim sabahları işe gönderirdi beni" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Kaynak: İHA