Belediyenin Vizyon Projeleriyle İlgili Bilgiler Sundu

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediyenin vizyon projelerini, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı ve Ahmet Tan ile Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’a, belediyenin vizyon projeleriyle ilgili bilgiler sundu.

Belediyenin Vizyon Projeleriyle İlgili Bilgiler Sundu
Saraçoğlu, yeni belediye hizmet binasının yapımına 7 Eylül 2016’da başlandığını ve toplamda içersin de 200 araçlık otopark, konferans salonu, ve çevre düzenlemeleri ile toplamda 38 bin metrekare’de Selçuklu mimarisinde ön planda olduğunu ifade etti.

Saraçoğlu, yeni belediye hizmet binasının önümüzdeki yıl Mayıs ayında hizmete sunulacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Şuanda daha önceden iş hanı amacı ile yapılan bir binada hizmet vermekteyiz ve bina bize küçük gelmekte bundan dolayı şehrin 11 farklı kesiminde belediyeye ait müdürlükler ile vatandaşa hizmet götürüyoruz. Yeni Hizmet Binamız ile birlikte Makine İkmal ve İtfaiye Müdürlüklerimiz haricinde tüm birimlerimizi tek çatı altında toplamış olacağız. Yapılan binada ayrıca 200’den fazla araca hizmet verecek olan otopark ile bir örnek teşkil edecek ve Kütahya’da ki otopark sıkıntısını bir nebzede olsa rahatlatacaktır," ifadelerini kullandı.

Başkan Saraçoğlu, Nazlı, Tan, Çetinbaş ve Yılmaz’ı Atık Su Arıtma Tesisi, Perli Mahallesi Sosya Kültürel Ev, Hayvan Barınağı ve 1453 Konutları’nın inşaat alanlarını gezdirerek, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. (EFE)
Kaynak: İHA