'Cumhuriyet Benim' Festivali Grammy Ödüllü Sanatçı Maya Azucena Konseriyle Başlıyor

Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena, Maltepe Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 94’üncü yılına özel olarak düzenlediği “Cumhuriyet Benim-Cumhuriyetimizin 94. yılını 94 etkinlikle kutluyoruz” etkinlikleri kapsamında 29 Eylül Cuma günü Maltepe’de sahne alacak.

'Cumhuriyet Benim' Festivali Grammy Ödüllü Sanatçı Maya Azucena Konseriyle Başlıyor
Maltepe Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 94’üncü yılına özel olarak düzenlediği ve 1 ay boyunca ilçeyi festival alanına çevirecek “Cumhuriyet Benim - Cumhuriyetimizin 94. yılını 94 etkinlikle kutluyoruz” etkinlikleri, Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena’nın Beşçeşmeler Meydanı’nda vereceği konserle başlıyor. Konserde Azucena’ya Türkiye’nin ilk kadın neyzeni Burcu Karadağ eşlik edecek.

ABD’nin divası olarak bilinen, 4 oktavlık güçlü sesi, aldığı ödüller ve ses getiren düetleriyle anıldığı kadar, insani yardım alanlarında yaptığı çalışmalar, kadınların güçlenmesi için gerçekleştirdiği uluslararası projelerle de adından söz ettiren Azucena, Grammy ödüllü bir sanatçı. Brooklyn’de başlayan ilginç hayat hikayesini geniş kitlelere şarkılarıyla anlatan Azucena, kendi şarkısı ile aynı adı taşıyan ve kadına şiddete karşı, kadınları güçlendirmeyi hedefleyen “Fearless” (Korkusuz) adında bir kampanyanın da öncüsü. Azucena; Marcus Miller, Jason Miles, DJ Spinna, DJ Logic, Fotz and the Tantrums, Cormega, Mr Cheeks, Immortal Technique, Vernon Reid, Bob Siclair and Jonathan Peters gibi önemli sanatçılarla da aynı sahneyi paylaştı.
Kaynak: İHA