Konyaaltı Belediyesi'nden Siteler'e 14'Üncü Park

Konyaaltı Belediyesi, Siteler Mahallesi’nde yeni bir park için 2 bin metrekarelik alanda çalışma başlattı.

Konyaaltı Belediyesi'nden Siteler'e 14'Üncü Park
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Siteler Mahallesi’nde 1315 ile 1312 Sokak kesişiminde bulunan 2 bin metrekare alan üzerinde yeni bir park yapımı için çalışma başlattı. Parkın içerisinde fitness spor aletleri, çocuk oyun alanı ve dinlenme alanları oluşturulacak. Çocuk oyun alanı zemini kauçuk malzeme ile kaplanacak. Parkın gece kullanımı ve emniyeti için aydınlatma sistemi kurulacak. Suyun verimli kullanımını sağlayan otomatik sulama sistemi kurulacak. Parka fonksiyonel ve estetik açıdan uygun ağaç, çalı ve mevsimlikler dikilecek, çim tohumu atılarak peyzaj düzenlemesi tamamlanacak. Piknik masaları, oturma bankları, pergola, çöp kutuları, çocuk oyun grubu ve fitness aletleri montajı yapılarak park alanı vatandaşların kullanımına sunulacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yeni park yapımı için Siteler Mahallesi’nde çalışmalara başladığını söyledi.

Muhittin Böcek, "Yürüyüş yolları, peyzajı, çocuk oyun gruplarıyla Siteler Mahallemize 14’üncü parkımızın yapım çalışmalarına başladık. 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen parkımızı kısa sürede tamamlayıp bölge halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA