AK Parti'nin İlçe Kongreleri

Döşemealtı ve Konyaaltı ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

AK Parti'nin Antalya ilçe kongreleri Döşemealtı ve Konyaaltı ilçelerinde yapılan kongreler ile devam etti.

Döşemealtı ve Konyaaltı ilçesinde gerçekleştirilen kongrelere, Antalya İl Koordinatörü Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç katıldı.

Döşemealtı ilçesindeki kongrede konuşan Köktaş, iyi hizmeti sunacak kadroları oluşturarak 2019 seçimlerine birlikte yürüyeceklerini belirtti.

'Kuzey Irak'ta yapılacak referandumun yanlış bir karardır.' diyen Köktaş, Türkiye'nin gerekli uyarıları yaptığını ancak Kuzey Irak tarafından bu uyarıların dikkate alınmadığını kaydetti. Yanlışta halen ısrar edildiğine işaret eden Köktaş, Irak'ın toprak bütünlüğünün, milli birliğinin ve istikrarının korunmasının Türkiye için önemli olduğunu vurguladı.

Antalya Milletvekili Enç, Döşemealtı ve Konyaaltı'na yapılacak dev yatırımlar ile ilçelerin çehresinin değişeceğini belirtti. İşlerinin hizmet olduğu sürece gerekli gücü milletten alacaklarını anlatan Enç, 'Yatırımlarımız ile inşallah milletimizin 2019'da başkanlık anahtarını bize vereceğine inanıyorum.' diye konuştu.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ise, 2019'un Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu Türkiye'nin iyi bildiğini söyledi. Bu seçimlerin önemini terör destekçisi ülkelerinde iyi bildiğini dile getiren Sümer, bu nedenle milletin partisi olan AK Parti'ye her zamankinden daha çok sarılmaları gerektiğini ifade etti.

'AK Parti demek Türkiye demektir. O yüzden yıllardır türlü oyunlarla partimizin önü kapatılmak, kutlu yürüyüşümüz engellenmek istenmiştir.' diyen Sümer, kısır tartışmalara, dedikodulara ve iftiralara ayıracak zamanları olmadığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koyduğu yüzde 50 artı 1 hedefine Antalya'da ulaşmaları gerektiğinin altını çizdi.

Kongrede, Döşemealtı ilçe başkanlığına Bekir Kıvrım seçildi.

Konyaaltı ilçesinde gerçekleştirilen kongrede ise ilçe başkanı Mehmet Rıfat Durukan, başkanlığını sürdürdü.
Kaynak: AA