KUTSO'dan Okullara Ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yönetimi, ilçede yeni eğitim öğretime başlayan okulları ziyaret etti.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete giren özel eğitim kurumlarını ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KUTSO heyeti, ilk olarak Özel Kumluca Bil Okulları'nı ziyaret etti. Burada okul idarecileriyle bir süre sohbet ederek bilgi alan Günay ve ekibi, ardından Özel Müjgan Çetin Kreş ve Gündüz Bakımevini ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Günay, Kumluca'nın her geçen gün gelişip büyüdüğünü, bu gelişmenin temelinde ise okullaşma ve eğitim kurumlarının farklılıklarının bulunduğunu söyledi.

Türkiye genelinde değerlendirildiğinde ilçede eğitim kurumlarının çeşitliliğinin öne çıktığını ifade eden Günay, şöyle konuştu:

'Yönetim kurulumuzla birlikte, ilçemizde bu yıl eğitim öğretime giren iki özel okulumuzu ziyaret ederek bilgi aldık ve okul idarecilerimize hayırlı olsun dileğinde bulunduk. İlçemizde okullaşmanın her geçen gün artması bizleri sevindiriyor. İnşallah ilçemiz için hayırlı olur. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize, eğitim camiasına hayırlı, güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum.'

Kaynak: AA