Protokol Üyeleri Bayramda Yaşlıları Ve Çocukları Unutmadı

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve protokol üyeleri Kurban Bayramı münasebetiyle huzurevi sakinleri ile yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla bir araya geldi.

Protokol Üyeleri Bayramda Yaşlıları Ve Çocukları Unutmadı
Kurban Bayramı münasebetiyle Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan ve eşi Selma Gülan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Adar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Müftüsü Bekir Gerek, 80. Yıl Halis Toprak Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukların ve Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin bayramını kutladı. Bayram ziyaretlerine ilk olarak 80. Yıl Halis Toprak Çocuk Evleri Sitesi’nden başlayan heyet, çocuklara bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinleriyle ve çalışanlarıyla bayramlaşan Vali Çakacak ve beraberlerindeki heyet, huzurevi sakinlerine bayram hediyesi verdi. Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden heyet, huzurevinde ikamet eden yaşlılarla geleneksel hale gelen bayram pastasını kesti. Heyet son ziyaretlerini ise 12 Ekim 2014 tarihinde Kocaeli Kartepe’de helikopter kazasında şehit düşen Deniz DAS Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün ailesine yaptı. Akcami Mahallesi’nde ikamet eden şehidin babası Hüseyin İzzet Öğüt ve annesi Jale İlknur Öğüt ile bir süre sohbet eden heyet, ziyaretin ardından şehidin baba ocağından ayrıldı.

Ziyaretler sonrası duygularını aktaran Vali Çakacak, "Şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret etmeli, kimsesiz çocuklarımızı ve yaşlılarımızı unutmayarak yüzlerini güldürmeliyiz. Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik adına bayramlar bizlere mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Ramazan ve Kurban Bayramları, ihtiyaç sahiplerine yardım ellerinin uzatıldığı ve onların gönüllerinin alındığı mübarek günlerdir. Bu anlamlı günlerde birbirimizi ne kadar çok hatırlarsak o derece bağlılığımız artar" dedi.

Kaynak: İHA