Adana Adliyesinde Özel Güvenlik Görevlileri İş Başı Yaptı

Adana Adliyesinde emniyet personeline takviye olarak 32 özel güvenlik görevlisi iş başı yaptı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, adliye ana hizmet binası ve ek binalarda görev yapacak 6'sı kadın 32 özel güvenlik görevlisi istihdam edidi.

Ana hizmet binasının çevresi ile tüm kat ve koridorlarında, ek binalarda ise aile mahkemeleri ve icra dairelerinin bulunduğu koridorlarda görevlendirilen özel güvenlik görevlileri, gece vardiyasında da çalışacak.

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, mesailerinin ilk gününde bir araya geldiği özel güvenlik görevlilerine başarı dileğinde bulundu.

Özel güvenlik görevlilerinin adliyede emniyet personellerine takviye olarak görevlendirildiğini belirten Yeldan, şunları ifade etti:

'Adliyemizde bundan sonraki süreçte de güvenliğin sağlanması hepimizin görevi. En küçük olumsuzluğa meydan vermeden adliyemizde kişileri, vatandaşları, yargı camiamızı koruyacağız. Yargılamaların daha güvende yapılması, adliye içinde veya çevresinde herhangi bir olumsuz hadiseye sebebiyet verilmemesi için özel güvenlik görevlilerimiz dikkatli ve özenle görev yapacaklar. Tüm vatandaşlarımızı ve iş sahiplerimizi de adliyemizin güvenliği ile ilgili duyarlılık göstermeye davet ediyoruz.'

Kaynak: AA