Webhelp, Greenpoint'i Satın Alarak Regtech BPO'da Anahtar Oyuncu Oldu

Küresel müşteri deneyimleri ve BPO konusunda önemli şirketlerden Webhelp, sektörünün en iyilerinden olan Fransız firması GreenPoint’i satın aldığını açıkladı.

Küresel müşteri deneyimleri ve BPO konusunda önemli şirketlerden Webhelp, sektörünün en iyilerinden olan Fransız firması GreenPoint’i satın aldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, bu satın alma, Webhelp’in düzenlenen müşterilere hizmet etme kabiliyetini daha da güçlendirmekte ve Webhelp Müşteri Tanıma Hizmetleri (WKS) oluşturarak yenilenen BPO hizmetini sağlamlaştıracağı belirtildi.

Webhelp İcra Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Sandrine Asseraf:, "Webhelp, GreenPoint satın alımı ile ilgili çok heyecanlı. Şirketlerimiz arasında bir takım ticari, operasyonel ve teknik sinerji bulunmaktadır. Birlikte çalışarak Webhelp, hem gelişmiş çözümler sunabilecek hem de KYC’yi sayısallaştırma ve müşterilerimizin alışma süreçlerini geliştirme imkanına sahip olacaktır. Şuan üzerinde çalıştığımız Müşteri Tanıma Sistemi’nin oluşturulması Webhelp’in hem düzenleme ve sayısallaştırmanın arttığı ortama uyum sağlayacak hem daha bütünsel regtech BPO çözümleri geliştirme tutkusunu tamamlayacaktır" dedi.

GreenPoint’in kurucuları Benoît Dumortier ve Hervé de Kermadec, Fransa’nın Issy-Les-Moulineaux kentindeki GreenPoint ofisinde bulunmaya devam edecek ve yeni kurulan Webhelp Müşteri Tanıma Hizmetleri’nin (WKS) gelişimini ve günlük yönetimini üstleneceği bildirildi.

Hervé de Kermadec ve Benoît Dumortier, "Webhelp’e katılmaktan çok memnunuz. Grubun uluslararası varlığı ve uzmanlığı hem teknolojik olarak ilerlememize hem de Webhelp’in çarpıcı gücünden yararlanarak anahtar hesaplarla gelişimimizi hızlandırmamıza olanak sağlayacaktır. Bilgi birikimimizi, daha faal olan online ve video yolları ile bir araya getirmek, müşteri deneyimi odaklı çözümler sunarak yenilik yapma yeteneklerimizi de güçlendirecektir" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA