Girişimcilik Eğitimi Aldı, Kendi İşini Kurdu

Kocaeli'de uygulamalı girişimcilik eğitimi alan Büşra Kurtoğlu, KOSGEB, İŞKUR ve belediyenin desteğiyle kırtasiye açmanın mutluluğunu yaşıyorKurtoğlu:'KOMEK, İŞKUR ve KOSGEB’in ortaklaşa gerçekleştirdiği uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılarak kendi işimin patronu olma fırsatı yakaladım'.

Kocaeli'de uygulamalı girişimcilik eğitimi alan Büşra Kurtoğlu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), İŞKUR ve belediyenin desteğiyle kırtasiye açtı.

Kurtoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitime katılmasının ardından kendi iş yerini açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Tepeköy KO-MEK Kurs Merkezinde giyim kursunu tamamlayan Büşra Kurtoğlu'nun, daha sonra uygulamalı girişimcilik kurslarına katılarak kendi işini kurduğu belirtildi.

Aldığı eğitimler sonrasında kırtasiye açmaya karar veren Kurtoğlu, KOSGEB'in desteğiyle kendi iş yerinin patronu olduğu kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büşra Kurtoğlu, uzun süredir kendi iş yerini açmayı düşündüğünü belirterek, 'KO-MEK, İŞKUR ve KOSGEB’in ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılarak kendi işimin patronu olma fırsatı yakaladım. Çok güzel bir eğitim dönemi geçirdim. Tüm KO-MEK ailesine teşekkür etti.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA